Dimecres, febrer 28, 2024
La Trinitat NovaMobilitat

L’Ajuntament presenta als veïns la zona 34 d’estacionament d’àrea verda a la Trinitat Nova

 Aquesta tarda hi ha convocada una sessió informativa de 18.30 a 20 hores al Casal de Barri Trinitat Nova

El Districte de Nou Barris convoca avui una sessió de 18.30 a 20 hores al Casal de Barri Trinitat Nova per informar als veïns de la nova àrea verda d’estacionament regulat al barri i resoldre dubtes.  El 28 de novembre s’activaran a la Trinitat Nova les noves places de la Zona 34. L’actuació regularà l’aparcament a la calçada entre els límits que formen la Via Favència, el carrer de Nou Barris, el de Portlligat, el passeig del Bosc de Roquetes, el Pas d’Antonio Cuadrillero, l’avinguda de Vallbona i l’avinguda Meridiana.

En total seran 1.042 noves places d’estacionament regulat que donen prioritat als residents i que s’identifiquen amb pintura verda. Els vehicles dels no residents a la zona 34 només podran estacionar un màxim de dues hores dins de l’horari de regulació que indiqui el senyal vertical corresponent i amb la tarifa d’àrea verda que correspongui a l’etiqueta mediambiental del vehicle. A més, està previst crear al barri 186 noves places d’àrea Motos i 12 noves places d’àrea DUM (càrrega i descàrrega).

Els treballs previs començaran el 28 d’octubre, amb la pre-senyalització vertical al carrer en què s’indiquen les dates en les quals no es podrà aparcar per dur a terme les obres de senyalització a cada carrer. Continuaran amb l’execució de la pintura horitzontal i la senyalització vertical, la instal·lació dels parquímetres i l’enviament de cartes a les persones residents. Tot plegat fins al 28 de novembre, quan l’ampliació entrarà en funcionament.

Totes les persones residents d’aquesta ampliació que siguin titulars d’un vehicle registrat al seu domicili, podran gaudir de la possibilitat d’aparcar a les places verdes de la zona 34 amb la tarifa de resident. El veïnat empadronat a la zona que sigui titular d’un turisme domiciliat a Barcelona no haurà de fer cap gestió: rebrà al seu domicili una carta informativa sobre la seva zona de resident i un fulletó informatiu sobre l’ús de l’estacionament com a resident.

Els nous residents empadronats dins dels límits d’aquesta ampliació i que tinguin dret a estacionar a l’AREA amb tarifa de resident, poden sol·licitar els seus drets d’estacionament de resident a l’Oficina Virtual de l’Ajuntament de Barcelona, trucant al 010 o, mitjançant la sol·licitud de cita prèvia, als Punts d’Atenció Ciutadana B:SM.

Per obtenir els tiquets d’estacionament a la calçada com a resident, es recomana que els usuaris utilitzin l’aplicació mòbil gratuïta ‘ONaparcar residents’. Amb aquesta aplicació es poden obtenir tiquets des d’un dia i, com a màxim, fins a final d’any. En ser un tiquet digital, pot ser comprovat de forma segura i en temps real per la persona vigilant i, per tant, no és necessària la utilització de parquímetre ni col·locar cap distintiu ni tiquet en paper al vehicle. Així i tot, si és necessari, es pot imprimir un rebut del pagament efectuat.

Per obtenir els tiquets d’estacionament a la calçada com a no resident, es recomana que els usuaris utilitzin l’aplicació mòbil ‘SMOU’. Aquesta aplicació permet pagar la rotació a les places blaves i verdes de forma digital i obtenint un tiquet digital que permet ser comprovat de forma segura i en temps real per la persona vigilant i, per tant, en aquest cas tampoc no és necessària la utilització de parquímetre ni col·locar el tiquet al vehicle.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies