Dilluns, setembre 25, 2023
Audiència pública i PlenariNou Barris

Audiència Pública de Nou Barris, presencial i retransmessa en línia

La sessió serà aquest dimarts a partir de les 18.30 h a la Sala de Plens

Aquest dijous és dia de Ple i, abans, dimarts a partir de les 18.30 hores, toca Audiència Pública. A diferència dels consells de barri, l’acte també es podrà seguir a distància, a través de la retransmissió que l’Ajuntament fa via Youtube.

Si us heu inscrit en els darrers dies, també podreu participar, des de la sala de plens o per via telemàtica. A la sessió s’hi poden fer tot tipus de consultes, preguntes, queixes o reivindicacions que tinguin a veure amb assumptes generals del districte.

L’acte comptarà amb servei de bucle magnètic, d’interpretació en llengua de signes, i de subtitulació per a persones amb discapacitat auditiva. La sala, al seu torn, disposa d’un espai reservat per a persones amb mobilitat reduïda.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies