Dilluns, setembre 25, 2023
Audiència pública i PlenariNou Barris

Avui, darrer plenari de l’any amb els pressupostos i dues propostes de nomenclàtor

Els grups polítics posaran sobre la taula qüestions urbanístiques, socials i de seguretat vial

La sala de plens acull avui a partir de les 18h la darrera sessió de 2022. I això significa que un dels punts decisoris verarà sobre els pressupostos municials i del districte. A banda d’aquest punt, el govern també porta a la part decisòria dues propostes de nomeclàtor que fan referència i homenatge al passat i al patrimoni de la Trinitat Nova. Un és el del passatge dels Carters, el carrer situat entre el casal de Barri Trinitat Nova-SomlaPera i l’avinguda d’aiguablava. Allà hi trobem unes casetes ben peculiars, gairebé centenàries, construïdes per la cooperativa dels carters. L’altre és el nom de plaça del Centre de la Vida Comunitària a l’espai comprès entre els carrers d’Aiguablava, Sa Tuna i plaça de la Terra, en record a l’equipament d’aquest nom que va estar situat en aquesta zona. En ambdós, caldrà elevar la proposta, si s’escau, a la Ponència de Nomenclàtor dels carrers de Barcelona.

 

A banda d’aquests punts, trobareu a l’ordre del dia l’informe del regidor i les propostes, precs i preguntes dels diferents grups municipals amb representació al Consell Plenari. Entre aquests hi ha la demanda de fer un control acústic als voltants de la ronda de Dalt per zones descobertes com Verdum i les Roquetes. La pregunta sobre la situació del solar de Vilapicina i la Torre Llobeta que està destinat, en principi, a una residència i centre de dia. A l’estat del procés de pacificació de l’escola Víctor Català. Es proposa mesures per facilitar els tràmits a les persones sordes. I qüestions relacionades amb la mobilitat, com l’àrea verda o la necessitat de rebaixar la velocitat a Aiguablava, entre altres punts.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies