Dilluns, setembre 25, 2023
CanyellesSocietat

El rellotge de Canyelles, de nou aturat

La darrera reparació tan sols ha mantingut les busques en moviment uns mesos

El rellotge de Canyelles està de pega des que es va estrenar, juntament amb l’estació de metro. El que havia de ser un mena de regal i homenatge a la lluita veïnal, ha acabat sent un rellotge que pràcticament la meitat del temps ha estat avariat. A l’estiu se’n va fer la darrera reparació, després d’un parell d’anys fora de servei, i des de fa unes setmanes, torna a estar aturat. Concretament a dos quarts de tres. Des de TMB se’n té coneixement i han demanat que s’hi actuï, encara que de moment no se’n coneix la data.

Això sí, sí que funciona la llum que il·lumina les dues esferes. Cosa que des de l’AV Canyelles s’havia reclamat durant molt temps. La darrera reparació ho va solucionar. De fet aquesta actuació havia de suposar una gran millora, ja que anava a permetre tenir més control del mecanisme de forma remota. Un aventatge per canviar l’hora, per exemple.

El rellotge de Canyelles, de nit

És la tercera avaria del rellotge, que s’ha convertit en un símbol del barri. A més, també serveix de referència als veïns i veïnes de la Guineueta, per la seva ubicació a la via Favència. Des del moviment veïnal fa anys que reclamen un millor manteniment del que és, a més, un dels dos únics rellotges que hi ha als carrers de Nou Barris. L’altre és ben a prop. La parròquia de Sant Mateu va estrenar-ne un amb la rehabilitació de la parròquia antiga, fa pocs anys.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies