Dilluns, setembre 25, 2023
Nou BarrisSocietat

Nou Barris es prepara per rebre la Cavalcada

Els Mags d’Orient arribaran en tren a l’estació de Torre Baró- Vallbona i després es traslladaran a la Seu del Districte 

Nou Barris es prepara aquest dijous, 5 de gener, per rebre als protagonistes de la nit més màgica de l’any. Els Reis d’Orient seran rebuts amb espectacles per després recórrer diversos carrers del districte.

A la Zona Nord la cercavila sortirà a les 16.15 hores del carrer de Perafita 48 i seguirà pels Rasos de Peguera i Vallcivera fins a la plaça Roja de Ciutat Meridiana, on està previst que arribi sobre les 17.15 hores. A aquella hora, els Reis d’Orient arribaran en tren a l’estació de Torre Baró-Vallbona i es desplaçaran fins a la plaça. Un cop allà, compartiran unes paraules amb els infants que els estaran esperant amb un espectacle de benvinguda.

Posteriorment, els Reis d’Orient es traslladaran a la Seu del Districte de Nou Barris. Allà els rebran amb un espectacle de circ de la cia. Addaura. Des de la balconada de l’edifici, Ses Majestats es dirigiran, novament, als nens i nenes del districte. Hi haurà servei de subtitulació i llengua de signes i espai reservat per a gent amb mobilitat reduïda.

I a les 19 hores començarà la cavalcada pel districte. Hi prendran part 19 carrosses i comparses amb el següent recorregut: Via Favència, Via Júlia, plaça de la República, passeig de Verdum, carrer del Dr. Pi i Molist, passeig de Fabra i Puig i avinguda Meridiana.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies