Diumenge, abril 14, 2024
CulturaVilapicina i la Torre Llobeta

Concert de Cap d’Any al centre cívic Torre Llobeta

La Coral Cantem ofereix un recital de nadales, cançons i música popular per rebre el 2023

Nadales, cançons i música popular formaran part del concert que ens ofereix aquest dimecres, dia 4 de gener, la Coral Cantem dirigida per Luz Marina Diaz. El concert servirà per rebre l’any 2023 que tot just acabem d’iniciar. L’actuació, gratuïta amb reservà prèvia, tindrà lloc de 18 a 19h al centre cívic Torre Llobeta.

La Coral Catem és un dels grups i entitats que formen part de la gran família del centre cívic Torre Llobeta. L’equipament deu el seu nom a la casa senyorial de Torre Llobeta, construïda al segle XV i convertida posteriorment en masia. Es tracta d’un edifici amb pati que disposa d’elements d’una gran bellesa i que, des de l’any 1983, fa les funcions de centre cívic.

  • Concert de Cap d’Any, a càrrec de la Coral Cantem

Dimecres, 4 de gener
De 18 h a 19 h

Preu: Activitat gratuïta amb inscripció prèvia

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies