Dilluns, setembre 25, 2023
CanyellesSocietat

L’Arxiu Històric de Roquetes-Nou Barris convoca un acte reivindicatiu per a la restauració de la Font de Santa Eulàlia

Reclamen la protecció de la mina, vandalitzada a principis de novembre passat

L’Arxiu Històric de Roquetes-Nou Barris ha convocat el proper diumenge a les 12h del migdia un acte reivindicatiu a la Font de Santa Eulàlia amb la intenció de reivindicar una solució per a la situació que viu la font. El passat mes de novembre va començar amb el descobriment que s’havien provocat greus destrosses a la font, com el trencament de la porta de la mina. Uns actes que acabaven de rematar totes les destrosses i grafits acumulats a l’indret per part de persones que participen en festes il·legals nocturnes i que sovint acaben encenent petits focs.

Dos mesos després del darrer atac a la font, l’entitat historicista continua reclamant la restauració i protecció d’un element molt estimat i arrelat a la memòria popular de Nou Barris.  Assegura que no entèn que no s’actuï, ni directament des del Patronat de Collserola, ja que es tracta d’una mina de propietat privada, ni des d’aquesta propietat. Hi ha el temor, sobretot, que l’incivisme avanci i acabi de degradar la font.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies