Dimecres, febrer 28, 2024
Nou BarrisSocietat

L’EBM Can Dragó s’estrena avui en el projecte patis oberts

S’afegeix a les altres dos escoles bressol del districte, El Vent i Ralet

L’EBM Can Dragó obre avui el seu pati per primer cop, de 10.30 a 13h, dins el projecte patis oberts. Un projecte que, en un principi, se centrava sobretot en escoles de primària i secundària. Al novembre de 2021 es va començar a implantar en escoles bressol, primer com a prova pilot i de mica en mica s’ha anat estenent. De fet, l’EBM Can Dragó serà la tercera que obrirà el seu pati al nostre districte. Fins ara obrien l’EBM Ralet, de la Prosperitat, i l’EBM El Vent, de Canyelles.

Totes tres comparteixen horari, dissabtes de 10.30 a 13h i perfil: famílies amb infants de fins a sis anys, i sempre acompanyats per almenys una persona adulta de referència.

El programa de patis oberts a les escoles bressol té com a objectiu oferir més oportunitats de joc a l’espai lliure i equipaments públics a infants i famílies, i se suma a la línia de treball Barcelona Ciutat Jugable que vol avançar cap a una ciutat més jugable i jugada.

Tant a Nou Barris com a tota la ciutat, el projecte preveu incorporar una oferta d’activitats per les famílies i els referents adults i els seus infants. A més, s’ha establert un acord amb el Consorci de Biblioteques per oferir un espai de promoció de la lectura, amb contes i llibres per la petita infància.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies