Dimecres, febrer 28, 2024
SocietatVilapicina i la Torre Llobeta

Cuina i gaudeix menjant alhora que fas salut

 Una nutricionista del CIS Cotxeres ofereix un taller al Casal de Gent Gran de Vilapicina i la Torre Llobeta 

Una bona nutrició es un dels factors importants per a un envelliment saludable. Però en el món en que vivim ens oblidem, sovint, d’elaborar plats beneficiosos per la nostra salut. Per evitar-ho la nutricionista del CIS Cotxeres Joana Conill i les professionals d’infermeria del centre ofereixen els dies 2, 9, 16 i 23 de febrer un taller de cuina per aprendre a gaudir del menjar mentre es fa també salut.

El taller “Cuina i gaudeix menjant alhora que fas salut” d’aquest dijous començarà a les 10h del matí. L’entrada al taller de cuina saludable al casal de gent gran és oberta però hi ha un aforament limitat i cal reserva prèvia. Les quatre sessions tenen una durada de dues hores cadascuna i hi ha un cost de 5 euros pels materials.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies