Dilluns, setembre 25, 2023
Audiència pública i PlenariNou BarrisParticipacióPolítica

El Consell de barri de Torre Baró enceta la darrera tanda de sessions abans de les eleccions

L’acte comença a les 18.30h i servirà per fer un balanç del mandat
Nou Barris engega avui una nova tanda de consells de barris, que s’avancen uns mesos per celebrar-se abans de les eleccions municipals del maig. El primer barri convocat és el de Torre Baró, que té cita avui a les 18.30h al Casal de barri, a l’avinguda de l’Escolapi Càncer, 5. L’ordre del dia inclou només dos punts: el balanç de mandat i un torn obert de paraules.
Com en la darrera ocasió, però, el districte de Nou Barris ha abandonat les emissions en directe a través d’internet, a diferència de la resta de districtes, de tal manera que el veïnat només podrà seguir el desenvolupament de la sessió i participar-hi si acudeixen presencialment al Casal de Barri de Torre Baró. No cal reserva prèvia.
El calendari de la resta de consells de barris és el següent:
Ciutat Meridiana. 13 de febrer, a les 18.30h Verdum. 16 de febrer, a les 18hRoquetes. 20 de febrer, a les 18h
Vilapicina i la Torre Llobeta. 22 de febrer, a les 18.30hPorta. 27 de febrer, a les 18.30hGuineueta. 2 de març, a les 18.30hVallbona. 6 de març, a les 18.30hProsperitat. 9 de març, a les 18.30hCan Peguera. 13 de març, a les 18.30hCanyelles. 14 de març, a les 18.30hTuró de la Peira. 20 de març, a les 18.30hTrinitat Nova. 23 de març, a les 18.30h

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies