Dilluns, setembre 25, 2023
EsportsSocietatVallbona

El Ràcing Vallbona busca el gol a l’esclerosi múltiple

El club organitza un torneig benèfic aquest cap de setmana en favor de la Fundació Esclerosi Múltiple

Des d’avui i fins diumenge el camp de futbol del Ràcing Vallbona acull una nova edició del torneig solidari “Márcale un gol a la esclerosis múltiple”. L’objectiu és recaptar fons en favor de la Fundació Esclerosi Múltiple, una oenegè que treballa des de fa més de trenta anys per aturar l’impacte que aquesta malaltia neurodegenerativa té sobre les persones i el seu entorn.

Per a tal fi la Vallbonera acull un campionat de tres dies que compta amb una trentena d’equips de prebenjamí, benjamí i alevins de clubs noubarriencs com ara el Turó de la Peira, l’Alzamora o la Guineueta, i d’altres de Barcelona i rodalies.

Es pot col·laborar presencialment, al camp de futbol, però també es poden fer donatius al número de compte ES54 2100 3419 4822 0001 8424 .

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies