Dissabte, abril 13, 2024
CulturaLes RoquetesNou Barris

L’espectacle L’olla màgica” a la Biblioteca Les Roquetes – Rafa Juncadella

L’activitat, inclosa dins el cicle Sac de Rondalles, s’insipira en el llibre “27 contes sorprenents” d’Ursula Wölfel

Un dia, un nen no es volia menjar la sopa. Però llavors el pare, d’una olla màgica en va treure contes sorprenents. Així comença l’espectacle de “L’olla màgica” a càrrec d’Albert Estengre. La narració s’inspira en el llibre “27 contes sorprenents” d’Ursula Wölfel.

L’espectacle s’inclou dins el cicle Sac de Rondalles i està adreçat a infants de més de quatre anys. L’activitat tindrà lloc aquest dimarts a les 17.30 hores a la Biblioteca Les Roquetes – Rafa Juncadella  (via Favència, 288 B)

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies