Dilluns, setembre 25, 2023
UrbanismeVallbona

Presentació al veïnat aquest dilluns del projecte AgroVallbona

La sessió comença a les 18h al Casal de Barri de Vallbona i requereix inscripció prèvia

Fa uns dies l’Ajuntament va presentar oficialment el projecte AgroVallbona i els seus objectius. Demà el veïnat té una nova oportunitat, amb una sessió informativa a les 18h al Casal de Barri de Vallbona, on podran resoldre els dubtes al voltant de la iniciativa. Per participar-hi cal inscripció prèvia.

A grans trets, es tracta d’un projecte que  vol transformar el barri, preservar-ne el patrimoni, millorar-ne la connectivitat i crear-hi nous habitatges i equipaments. L’impuls de l’agricultura i la promoció econòmica que se’n derivi es desenvoluparà en dos espais principals: La Ponderosa i la Granja del Ritz. A més, s’està treballant en un pla de protecció del Rec Comtal, als entorns del qual es crearà un itinerari verd amb zones de trobada per passejar-hi i anar-hi en bicicleta.

En paral·lel, l’obertura del barri al Besòs que s’aconseguirà amb el soterrament de les vies, facilitarà que el veïnat pugui gaudir del riu i dels seus entorns, on es generarà un refugi de biodiversitat.

La construcció de nou habitatge es limitarà a uns dos-cents immobles amb l’objectiu de no carregar urbanísticament un espai que es vol mantenir preferentment agrícola i verd. També se’n traslladaran i se’n reorganitzaran els equipaments.

Per millorar la connectivitat dins del barri, a més del soterrament d’una part de la infraestructura ferroviària, es construirà un nou pas sota les vies en una secció que es mantindrà sense soterrar.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies