Dijous, maig 23, 2024
CanyellesUrbanisme

Canyelles inaugura la reurbanització d’ineriors d’illa i del carrer d’Antonio Machado

Les obres han millorat l’accessibilitat amb rampes adaptades, voreres més amples i dos nous ascensors

Aquest dissabte Canyelles està de festa per celebrar el final de les obres de reurbanització dels espais interiors situat entre els carrers d’Antonio Machado, la Ronda Guineueta Vella i d’Ignasi Agustí. És a dir la banda del barri per sobre del carrer d’Anotnio Machado i que limita amb les Roquetes i Collserola. Un àmbit que suma uns 13.400 m² on, segons dades de l’Ajuntament, s’hi ha invertit uns 5,5 milions d’euros. Tot i referir-se a les obres com a reurbanització dels interiors, també s’han ampliat i renovat voreres i s’ha adaptat el parc infantil de la cantonada entre els carrers de Federico García Lorca i Antonio Machado. Aquest parc infantil ara llueix jocs adaptats per a infants amb diversitat funcional.

Precisament el primer guany amb aquestes obres és l’accessibilitat. D’una banda, amb voreres més amples, però també amb noves rampes amb inclinacions adaptades i amb la instal·lació de dos ascensors. Es troben entre els carrers de Miguel Hernández i l’entrada de l’EBM Nenes i Nens, així com de l’Escola d’Art i Superior de Disseny Deià, al carrer d’Ignasi Agustí. Tot per superar els desnivells existents en un barri a cavall de la falda de Collserola amb pendents superiors al 10%. La construcció del polígon als anys setanta van crear tot d’escales i murs de formigó que comunicaven terrasses d’accés als blocs i passadissos amb porxos. Ara s’han eliminat aquests murs de formigó i s’hi ha instal·lat més verd i parets de vidre. Així, s’ha reduït l’impacte dels murs i se n’ha millorat la qualitat i el seu comportament ambiental.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies