Dimecres, febrer 28, 2024
La GuineuetaMobilitatUrbanisme

Restriccions de trànsit als entorns de l’església de Sant Rafael per obres

Es canvia el sentit de la circulació de vehicles del carrer de Marie Curie, entre els d’Alsàcia i del Marne

Des d’aquest dilluns 8 de maig i fins a mitjans de juny, es tallarà la circulació de vehicles a l’encreuament del carrer d’Alsàcia amb el carrer de Lorena com a conseqüència dels treballs de reurbanització dels entorns de l’església de Sant Rafael.

Es canvia el sentit de la circulació de vehicles del carrer de Marie Curie, entre els d’Alsàcia i del Marne. L’accés al carrer d’Alsàcia s’haurà de fer pel passeig de Valldaura, en doble sentit, tal com es mostra en el plànol.

L’Ajuntament informa que els itineraris estaran degudament senyalitzats. A més, es prendran totes les mesures necessàries per minimitzar les molèsties que aquests treballs puguin produir als veïns i veïnes.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies