Dijous, maig 23, 2024
CulturaNou BarrisVilapicina i la Torre Llobeta

El Documental del Mes a la Biblioteca de Vilapicina i la Torre Llobeta

DocsBarcelona projecta ‘Una botiga on rondinar. Quin és el preu de viure dignament?’ de Lukasz Kowalsi

Aquesta setmana l’agenda d’actes al districte es recupera de la Festa Major. Tot i això l’activitat a Nou Barris continua amb les habituals cites per al públic infantil i de totes les edats. Per aquest dimarts la Biblioteca Vilapicina i la Torre Llobeta us ofereix un plan més relaxat amb la projecció del Documental de Mes. L’entrada és lliure però l’aforament és limitat.

‘Una botiga on rondinar. Quin és el preu de viure dignament?’ de Lukasz Kowalsi és el títol que es proposa, la projecció organitzada per DocsBarcelona començarà a les 18.30h. El film té una durada de 88 minuts i es pot veure en la versió original en polonès amb subtítols en català. Una emotiva història, plena d’un humor boig i estrany, que mostra com els propietaris d’una casa d’empenyoraments lluiten per sobreviure mentre ajuden a aquelles persones més necessitades.

 

 

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies