Dijous, maig 23, 2024
CulturaNou BarrisVilapicina i la Torre Llobeta

Mostra dels tallers de fotografia de Can Basté

Un exposició col·lectiva recull el treball i les tècniques que han adquirit els alumnes 

En l’Espai Fotogràfic Can Basté, es fan diversos tallers fotogràfics, com ara iniciació, reportatge, streetphoto, laboratori analògic, fotografia sense càmera i estampa al carbó. Des d’aquest espai han organitzat una exposició col·lectiva que mostra els treballs realitzats durant els tallers d’hivern.

La mostra col·lectiva dels alumnes dels tallers fotogràfics d’hivern és la feina feta a l’Espai Fotogràfic Can Basté amb gran entusiasme i dedicació tant pels talleristes com pels alumnes. A través d’aquesta exposició, es vol mostrar el treball realitzat als tallers i donar-lo conèixer a tota la comunitat local, per mostrar no només les habilitats tècniques dels alumnes, sinó també la passió i l’alegria que brinda la fotografia.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies