Diumenge, abril 14, 2024
CulturaLa GuineuetaNou BarrisSocietat

La Biblioteca Nou Barris tanca per obres

Les biblioteques més properes són la de Vilapicina i la Torre Llobeta i la de les Les Roquetes-Rafa Juncadella

La Biblioteca Nou Barris tanca les portes del 26 al 29 de maig per obres de millora. Durant aquests dies, la bústia de retorn romandrà tancada. Podeu retornar els documents a qualsevol de les altres biblioteques de la ciutat. Les biblioteques més properes són la de Vilapicina i la Torre Llobeta, situada a la plaça de Carmen Laforet 11, i la de les Les Roquetes-Rafa Juncadella, a la Via Favència, 288B.

La Biblioteca Nou Barris està situada en una de les parts de l’antic Institut Mental de la Santa Creu que va tancar les portes cap a finals dels anys vuitanta del segle XX. Des del dia que es va inaugurar, el 3 de novembre de 1997, comparteix edifici amb la seu del Districte de Nou Barris i altres equipaments municipals. La rehabilitació de l’espai la va dur a terme l’arquitecte Oriol Bohigas.

Des que es va crear i fins al 2001 va formar part de la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona. Des d’aquell any, i segons el Pla de biblioteques de Barcelona 1998-2010, forma part del Consorci de Biblioteques de Barcelona.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies