Dilluns, setembre 25, 2023
Audiència pública i Plenari

L’AV de la Guineueta reclama al darrer plenari més agilitat en la instal·lació d’ascensors

L’entitat va aprofitar el ple de comiat per expressar reivindicaicons per al proper mandat

El d’aquest dilluns havia de ser un plenari de comiat. Els consellers, la presidenta del consell, Gemma Sendra, i el regidor del districte, Xavier Marcè, tenien previst fer el seu discurs i/o balanç del mandat, després de les eleccions. El cas és que a la sala de plens s’hi van apropar un nombrós grup de veïns de la Guineueta per reclamar més agilitat i menys obstacles a l’hora de tramitar els processos per instal·lar ascensors als edificis que encara no en tenen. També van voler deixar sobre la taula de cara al mandat que començarà les properes setmanes una sèrie de reivindicacions, com ara un pla de barri i un esforç en millorar l’accessibilitat.

El gerent del districte, Gabriel Duarte, els va recordar que el mandat que acaba ha deixat enllestit l’estudi per reurbanitzar la fase 4, des de la rambla del Caçador al carrer del Castor. També va donar detalls de l’estat en què es torba cadascun dels tràmits dels ascensors. I, en tot cas, els va convidar a reunir-se de nou.

Durant la sessió, la presidenta del consell, Gemma Sendra, va demanar respecte per permetre als regidors i consellers acomiadar-se. Tots ells han agraït l’oportunitat de ser al consell plenari i es van comprometre a continuar treballant pel districte, tant des de fora (qui tenia clar que ja no hi tornarà per diversos motius) o des de dins novament.  També hi van haver algunes referències d’una banda a l’abstenció elevada registrada a Nou Barris i a la pandèmia que tant ha marcat aquest mandat.

Entre aquests últims, el regidor Xavier Marcé, que va reconèixer tot el que ha suposat aquests anys (no quatre, ja que el mandat el va començar Marga Mari-Klose). També va afirmar après molt sobre el districte aquest temps, amb amoments . “M’emporto algunes ferides en el sentit carinyós,  i que et recorden el que queda per fer”, va afirmar Marcé. Va agraïr, a més, la feina dels treballadors i tècnics del districte i el gerent, Gabi Duarte.

Marcé no repetirà, com tampoc ho farà la presidenta del consell, Gemma Sendra, que no s’ha presentat.  Va afirmar que ha treballat per la diversitat de veus i sobretot respecte entre els participants als plens i audiències. També va posar en valor que les governances són exigents i complicades i han de donar solució als problemes dels ciutadans. En aquest sentit també va valorar el treball de l’equip de govern i la gerència en un temps amb pandèmia i molts reptes.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies