Dilluns, setembre 25, 2023
Ciutat MeridianaUrbanisme

Tall de trànsit al carrer de les Agudes per obres de millora del pati de l’Escola Ferrer i Guàrdia

Els treballs impliquen la instal·lació d’un grua que obligarà a fer talls i restriccions puntuals al trànsit fins a finals d’agost

L’Escola Ferrer i Guàrdia és un dels centres educatius on aquest estiu s’hi estan fent obres de millora. En aquest cas, es tracta de l’adaptació del pati per convertir-lo en un espai més naturalitzat i confortable tèrmicament, i amb espais de joc més inclusius i accessibles. Aquest objectiu, però, requereix d’una grua per descarregar els materials d’obra i aquesta s’ha d’instal·lar al número 75 del carrer de les Agudes. Això obligarà a tallar la circulació de vehicles del carrer entre l’avinguda dels Rasos de Peguera i el passatge de Wagner avui 12 de juliol i també els dies 18 i 27 de juliol, i 7 i 23 d’agost, entre les 9 i les 17h.

Els talls comportaran canvis en la circulació. Els veïns del tram tallat i els vehicles d’emergències podran circular des de l’avinguda dels Rasos de Peguera o des del passatge de Wagner fins a la grua, i tornar pel mateix lloc en sentit contrari.
El carrer de la Circumval·lació (Can Cuiàs) passarà a ser de doble sentit. L’avinguda dels Rasos de Peguera, entre els carrers de Les Agudes i de Perafita, serà només de pujada. I els vehicles que baixin per l’avinguda dels Rasos de Peguera no podran continuar pel carrer de Les Agudes i hauran de seguir per l’avinguda dels Rasos de Peguera (direcció antic mercat), carrer Perafita, carrer de la Circumval·lació i passatge de Wagner. Els autobusos també comptaran amb un itinerari alternatiu, del qual s’informarà a les parades corresponents.

Cap a un pati més natural i divers

Tot plegat farà possible la transformació del pati de l’Escola Ferrer i Guàrdia després d’un procés participat que ha definit el projecte. Com la resta de patis en transformació, s’ha dotat les obres d’un pressupost de 240.000 euros. Uns diners que adaptaran el pati a molt més que ser una pista de futbol. S’inclouran jocs diversos i coeducatius, i sobretot més verd i més ombres que ajudin a afrontar les altes temperatures.

És la tercera de les fases de naturalització de patis, amb 17 nous projectes. D’aquests, a més del de Ferrer i Guàrdia, n’hi ha tres més a Nou Barris: els de les escoles Marinada, Comtal i Víctor Català. Quan acabin les obres, en total a la ciutat hi haurà 58 centres educatius amb nous espais coeducatius des que l’Ajuntament va iniciar el projecte el 2020.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies