Dilluns, setembre 25, 2023
Ciutat MeridianaUrbanisme

El Mercat de Ciutat Meridiana es renova per atraure clientela

S’enderroquen les parades centrals i es refa el paviment de l’equipament

El Mercat de Ciutat Meridiana no està visquent el millor dels moments d’un temps ençà. Fa temps que es reclamaven actuacions per evitar repetir la lenta agonia i tancament final de l’altre mercat del barri, el Mercat de Núria. En la línia de fer reviure la vida comercial del mercat, s’estan duent a terme aquest mes obres pressupostades en 213.000 euros.

D’una banda, s’enderroquen les parades situades a la part central del mercat i que havien quedat buides, D’aquesta manera, la resta guanya visibilitat. A més, es renova el paviment en tota l’àrea comercial de l’equipament i s’aprofita per cosntruir una nova oficina de direcció del mercat. Tot plegat està previst que estigui enllestit a finals d’aquest mes.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies