Dilluns, setembre 25, 2023
Nou BarrisSocietat

Els Mossos d’Esquadra habiliten un espai de la comissaria de Nou Barris per emmagatzemar la marihuana intervinguda

La Generalitat contractarà un servei de jardineria per collir la droga descoberta

La comissaria dels Mossos d’Esquadra a Nou Barris, situada al carrer d’Aiguablava, estrena aquesta setmana un magatzem on hi portaran tota la marihuana intervinguda en les operacions que es duen a terme contra xarxes de tràfic de drogues i plantacions il·legals. En principi, el magatem serà utilitzat per la regió policial metropolitana nord, que inclou els dos Vallesos i el Maresme.

Ja fa temps que s’havia indicat la necessitat de tenir un punt centralitzat com a magatzem davant l’increment dels comissaments de marihuana, i un cop s’ha establerta la normativa de seguretat al voltant del projecte, s’ha activat al nostre districte.

En paral·lel a l’obertura del magatzem, el govern de la Generalitat contractarà un servei extern de jardineria que s’ocuparà de collir la droga un cop localitzada. Tanmateix, seran els Mossos qui se n’ocuparan de la custòdia i trasllat.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies