Dilluns, setembre 25, 2023
Nou BarrisSocietat

Darrers dies per apuntar-se al concurs d’aperitius de Nou Barris

Els establiments de restauració poden presentar les propostes culinàries fins al 15 de setembre

El concurs d’aperitius de Nou Barris torna els dijous, divendres i dissabtes del 2 al 25 de novembre. Aleshores, els bars i restaurants implicats oferiran aperitiu i beguda (vi, aigua, cervesa o refresc) per 4 euros. Per participar, però, els establiments de restauració han d’apuntar-se prèviament i el temps comença a esgotar-se. El termini màxim és el proper 15 de setembre. És a dir, divendres vinent.

Per participar cal omplir un formulari que facilita el dinamitzador comercial de la zona. Allà, a més de les dades de contacte, caldrà explicar l’aperitiu (nom, descripció i història), i afegir una foto real de la tapa que s’oferirà. Després el document es lliura al mateix dinamitzador, o s’envia a l’adreça de correu dinamitzaciocomercnoubarris@bcn.cat

Entre tots els establiments que participin es farà una selecció de 25 aperitius prèvia valoració de l’organització del concurs. I un cop tastats i jutjats els aperitius, es lliuraran els premis un dia a concretar entre el 27 de novembre i l’1 de desembre, a la Sala de Plens del Districte de Nou Barris.

La setmana del 14 al 16 de desembre els establiments finalistes tornaran a oferir al públic l’aperitiu presentat amb beguda al mateix preu  de4 euros).

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies