Dilluns, setembre 25, 2023
UrbanismeVilapicina i la Torre Llobeta

Obres de pavimentació i talls de trànsit a l’avinguda dels Quinze

De d’avui i fins al 19 de setembre hi haurà treballs entre el passeig de Fabra i Puig i el carrer de Costa i Cuxart

Aquest dimarts 12 de setembre comencen els treballs de pavimentació de la calçada de l’avinguda dels Quinze, en el tram comprès entre el passeig de Fabra i Puig i el carrer de Costa i Cuxart. És a dir, en el tram que parteix de la plaça del Virrei Amat i acaba just on comencen els jardins de Can Xiringoi. Està previst que les obres s’allarguin fins al 19 de setembre i comportin alteracions al trànsit.

Això serà sobretot  entre el proper cap de setmana, el 16 i 17 de setembre, que entre les 8 i les 20h, el tram afectat passarà a tenir un sol carril de circulació per a vehicles, i un carril bici. Durant aquests dos dies, a més, la parada d’autobús que hi ha a tocar del carrer de Costa i Cuxart es traslladarà al tram previ. Els carrers de Joan Alcover i de Serrano quedaran en atzucac i només hi podran accedir el veïnat i els serveis pel carrer del Baró d’Esponellà.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies