Dimecres, febrer 28, 2024
CulturaVerdum

Verdum engega la seva Festa Major

El veïnat disposa de tot tipus d’actes fins al proper diumenge

El calendari festiu dels barris del districte s’apropa a la fi, però encara queden festes majors per celebrar. Ahir va encetar la seva Verdum, amb una ruta històrica pel barri. Aquest vespre trobareu una cercavila de 19 a 21h que sortirà del casal de barri. I també l’exposició “Vides de barri” al mateix equipament.

Com és habitual a qualsevol celebració veïnal, les activitats aniran “in crescendo” a partir de demà divendres -dia del pregó i sopar comunitari entre altres- i sobretot al cap de setmana. Podeu consultar la programació a continuació:

 

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies