Diumenge, abril 14, 2024
CulturaNou BarrisVerdum

Presentació de la 18ena Titellada a la Biblioteca de les Roquetes – Rafa Juncadella

La mostra tindrà lloc al barri del 26 al 30 de setembre amb activitats i espectacles per a tots i totes
A les Roquetes, setembre és sinònim de laa Titellada, la Mostra de Titelles que enguany arriba a la 18ena edició. Se celebra la setmana del 26 al 30 de setembre de 2023 com sempre al barri de les Roquetes, però aquest dimarts al vespre tindrà lloc la presentació a la Bibllioteca de les Roquetes- Rafa Juncadella, a càrrec la companyia Litus Codina.
Les companyies participants a la Titellada d’enguany són  Litus Codina, Marduix, Teia Moner, Trapusteros Teatro, Pengim Penjam i DeLIRI Teatre. Les activitats es distribuiran en el següents espais: la Biblioteca del barri, la plaça de la Trobada, la plaça dels Titellaires i  l’Ateneu 9 Barris.
Al Centre Ton i Guida estarà representat l’univers dels titelles amb fotografies de Manel Villalba, i als comerços de l’Associació de Comerciants de Roquetes hi haurà l’Aparador dels Titelles, amb figures fetes pels alumnes de l’IE Antaviana i l’IE Turó de Roquetes.
El disseny gràfic del cartell de la Titellada ha anat a càrrec aquest any de l’il·lustrador asturià resident a Màlaga, en Patxi Velasco “Fano”.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies