Diumenge, abril 14, 2024
Ciutat MeridianaSocietatTorre BaróVerdum

Nova edició del projecte Dones Amunt per a Ciutat Meridiana, Torre Baró i Verdum

Aquest curs pera dones en situació de precarietat i vulnerabilitat es pot estendre també a Vallbona si hi ha prou demanda
D’octubre a juny, Barcelona ofereix una nova edició del projecte “Dones Amunt”, que té com a objectius bàsics facilitar l’empoderament de les dones en situació de precarietat a través de la reflexió i el treball personal i grupal, i promoure la millora de la situació personal, social i economico-laboral de les dones a través d’accions que generin un canvi.

Aquest curs, a Nou Barris el projecte es durà a terme a Ciutat Meridiana, Torre Baró i Verdum, amb la possibilitat d’estendre’l a Vallbona si hi ha prou demanda.

Dones Amunt està enfocat a dones de Barcelona majors d’edat que actualment viuen en situació de precarietat i vulnerabilitat. Per dur-lo a terme, es configuraran cinc grups de treball, un per cadascun dels barris on s’executarà el projecte. Cada grup tindrà sessions grupals setmanals i cada participant una sessió individual mensual.

Les sessions grupals tindran una durada de dues hores cadascuna i se’n faran 28 per a cada grup al llarg dels mesos en què es desplegui el projecte. Cada grup tindrà entre 10 i 15 participants. S’establirà un dia i hora fixes a la setmana per dur a terme les sessions amb cada grup, i es faran en instal·lacions municipals ubicades als barris receptors del servei.
Per participar al projecte es pot escriure al correu dones@etichabitat.cat  o trucar al telèfon  621278033.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies