Dijous, maig 23, 2024
Nou BarrisSocietatVilapicina i la Torre Llobeta

Comença el cicle de converses ArgumentaBCN sobre la salut mental

El Centre Cívic Torre Llobeta acull aquest octubre i novembre quatre xerrades sobre els malestars que generen patiment emocional

Aquest 17 d’octubre comença la cinquena edició del cicle de converses ArgumentaBCN, de la Xarxa de Centres Cívics de Barcelona. Fins al trenta de novembre, quatre centres debatran al voltant de la salut mental i altres malestars. Un d’ells, el Centre Cívic Torre Llobeta. Aquí, hi trobareu els següents continguts:

Si a l’edició de primavera es va explorar la construcció de la pau i en anteriors edicions vam tractar la por al segle XXI o bé l’experiència quotidiana a les ciutats, aquesta tardor es parla de la salut mental i tots aquells malestars personals i col·lectius que generen patiment emocional. Més enllà d’una mirada mèdica, s’aporten altres punts de vista per ajudar a reconèixer i entendre aquestes inquietuds, així com a trobar eines per donar-hi resposta.

El programa d’aquesta cinquena edició està format per setze sessions. De les onze xerrades de l’ArgumentaBCN de tardor, n’hi ha cinc de compartides per dos centres. És a dir, hi haurà l’oportunitat d’assistir a la mateixa conversa i ponents en un parell d’ocasions.

A més del Centre Cívic Torre Llobeta, hi participen el CC Casa Golferichs al Districte de l’Eixample, el CC El Sortidor al Districte de Sants – Montjuïc i el CC Navas al Districte de Sant Andreu, a més dels periodistes João França i Sandra Vicente, els quals també moderen les xerrades.

Un dels objectius del cicle és buscar la implicació del públic assistent amb sessions dinàmiques i participatives, així com la col·laboració amb agents i entitats dels barris. Com en les anteriors edicions, algunes converses es podran seguir en temps real i també recuperar-les al cap d’uns dies en línia.

Es recomana reservar plaça, des del web o presencialment en el centre corresponent, tot i que no és indispensable. Una altra manera de participar en els debats és a través de les xarxes socials amb l’etiqueta #ArgumentaBCN.

Consulteu les onze xerrades, el calendari o bé descarregueu el programa en PDF amb totes les propostes detallades.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies