Dimecres, febrer 28, 2024
Vilapicina i la Torre Llobeta

Consell de Barri de Vilapicina i la Torre Llobeta amb dos carrils bici sobre la taula

La sessió comença a les 18.15h i com a excepció a Nou Barris, es podrà seguir en línia i en directe

El calendari de consells de barri avança, i avui toca a Vilapicina i la Torre Llobeta. En l’ordre del dia trobem dos carrils bici complexos.

D’una banda el de Fabra i Puig. Es tracta d’una proposta que va sortir dels pressupostos participatius, però que el govern de Districte, després d’estudiar va avaluar-ne la complexitat i va arribar a un acord amb els proposants. I és que van assegurar que no és fàcil incloure un carril bici en un eix tan important on a més, hi ha carril bus i unes voreres sempre plenes. Per això es va decidir fer un estudi per trobar la fórmula de tot Fabra i Puig, per portar el carril bici més endavant fins al parc del Turó de la Peira i el passeig de Valldaura, tot Fabra i Puig amunt. A canvi, i de forma més ràpida, s’implantarà un carril bici de baixada pel carrer paral·lel a Fabra i Puig, el carrer d’Escòcia. Avui segurament en tindrem més informació.

L’altre cas és el d’Arnau d’Oms. Aquest carrer ja disposa d’un carril bici però que circula en un bon tram per sobre de la vorera. Ara la intenció de districte sembla que és baixar-lo a la calçada.

La sessió de Vilapicina i la Torre Llobeta és l’única que podeu seguir per streaming, de manera que si no podeu apropar-vos al Centre Cívic Torre Llobeta, només us heu de connectar a les 18.15h a l’enllaç que ha facilitat l’Ajuntament.

L’ordre del dia és el següent:

1. Inici del procés de renovació de la comissió de seguiment i la
vicepresidència del Consell
2. Carrils bici d’Arnau d’Oms i Fabra i Puig
3. Torn obert de paraules

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies