Dijous, maig 23, 2024
CanyellesUrbanisme

Canyelles repassa les novetats sobre la reforma d’interiors o el futur poliesportiu

El Consell de barri arrenca a les 18h a la seu de l’AV Canyelles en format presencial

Aquesta és una nova setmana de consells de barri. De dilluns a dijous tindran lloc el de Canyelles, Torre Baró, les Roquetes i la Trinitat Nova. Avui es el torn de Canyelles, que té a l’ordre del dia diversos punts que s’arrosseguen des de fa anys. Un exemple és el del futur CEM Artesania, el famós poliesportiu de Canyelles que fa més de 40 anys que els veïns reivindiquen. Les darreres notícies que van rebre els veïns és que l’Institut Barcelona Esports preveia construir en aquest mandat el nou pavelló.   Per això s’havia iniciat la redacció del projecte executiu, que és el pas previ per licitar les obres i arrencar la construcció.

A banda de conèixer si hi ha novetats sobre el projecte, també es parlarà de temes com la situació del casal de gent gran del barri, que fa anys que ha quedat petit, obsolet i poc pràctic. I de l’ascecnsor que s’ha previst instal·lar al costat de l’aparcament del carrer de Miguel Hernández, 7, per tal de comunicar aquest carrer amb el de Juan Ramón Jiménez. L’elevador salvaria la diferència de cota i facilitaria l’accés de gent gran i persones amb mobilitat reduïda a casa seva o a l’edifici d’apartaments tutelats de Pau Casals.

Per ultim, l’ordre del dia també recull la fase 2 d’interiors del barri, després de la remodelació el mandat passat de la zona que comprèn els carrers d’Antonio Machado, Ignasi Agustí, Federico García Lorca i la ronda Guineueta Vella.

Aquests són els principals tems però de ben segur en sortiran més, com ara el procés de rehabilitació de façanes pendents a causa de la carbonatació i els que aportin els veïns assistents. La sessió arrenca a les 18h a la seu de l’AV Canyelles (carrer de Federico García Lorca, 27) en format exclusivament presencial, però obert a tot el veïnat.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies