Dimecres, febrer 28, 2024
Nou BarrisParticipació

Darrer Consell Plenari de l’any a Nou Barris

Se celebra aquest dijous 21 de desembre, a partir de les 18.30 hores, a la Sala de Plens de la Seu del Districte

Nou Barris celebra aquest dijous 21 de desembre, a partir de les 18.30 hores a la Sala de Plens de la Seu del Districte (plaça Major de Nou Barris, 1), l’última sessió de l’any del Consell Plenari. Entre altres punts de l’ordre del dia, la sessió comptarà amb l’habitual informe del regidor i amb les propostes, precs i preguntes dels diferents grups municipals amb representació al Consell Municipal de Districte.

Podeu assistir al Consell Plenari presencialment o per videoconferència (especificant expressament si és d’una manera o de l’altra) I si voleu intervenir, cal que formuleu prèviament la pregunta perquè sigui contestada durant la sessió. Recordeu, també, que podeu seguir la sessió en directe a través d’aquest enllaç del canal de YouTube del Districte de Nou Barris.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies