Dimecres, febrer 28, 2024
Nou BarrisParticipacióSocietat

Convocats els Premis Nou Barris de l’any del 2024

 El certamen reconeix la tasca de persones i entitats que representen els valors i el teixit social del districte

Nova edició dels ‘Premis Nou Barris de l’any’, el certamen del districte que atorga un reconeixement a les entitats i veïns i veïnes de Nou Barris que treballen en projectes d’interès o rellevància pública en matèria educativa, social, cultural, cívica, socioeconòmica, esportiva o de cooperació.

La proposta de candidatures es farà del 21 de desembre de 2023 al 21 de gener de 2024. Les persones a títol individual i les entitats poden presentar persones o entitats de l’àmbit social, associatiu i cultural dels barris del districte com a candidates.

Les candidatures proposades s’han d’enviar per correu electrònic a l’adreça electrònica comunicacionoubarris@bcn.cat, o a través d’instància a l’Oficina d’Atenció Ciutadana del Districte de Nou Barris.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies