Dissabte, abril 13, 2024
La ProsperitatNou BarrisSocietat

L’Associació de Comerciants La Rambleta té nova identitat corporativa

L’objectiu del projecte és visibilitzar l’associació i les activitats que fan, i apostar per la digitalització

La nova imatge s’ha desenvolupat en el marc del projecte Dissenyem Comerç. Es tracta d’una iniciativa impulsada l’any 2020 per la Regidoria de Turisme i Indústries Creatives juntament amb la Regidoria de Comerç, Mercats, Règim Interior i Hisenda, que ha facilitat que 10 centres de formació en disseny treballessin amb 11 eixos comercials de Barcelona per revitalitzar el comerç de proximitat.

L’Associació de Comerciants La Rambleta reuneix botigues del carrer Pablo Iglesias. És una entitat amb 16 comerços associats, molt arrelada al barri de la Prosperitat. Treballa per al desenvolupament econòmic del carrer i per a la seva millora com a espai de convivència i creixement dels seus veïns.

Els seus objectius són la defensa dels interessos del col·lectiu comercial i empresarial d´aquesta zona, la representació davant de l’administració, la cohesió del teixit comercial i empresarial, la col·laboració i participació en els projectes de la zona en tot allò que contribueixi a través de l’associació a la seva millora, i endegar iniciatives, en el sentit més ampli, per a la millora de la competitivitat i la promoció tant del territori com de les empreses que hi operen.

Al seu projecte presentaven la necessitat de visibilitzar l’associació i les activitats que fan, i apostar per la digitalització.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies