Dimecres, febrer 28, 2024
Ciutat MeridianaSocietat

L’Escola Elisenda de Montcada estrena un skatepark per als dissabtes i l’hora del pati

La instal·lació es troba al pati de l’escola, de Ciutat Meridiana, però els dissabtes s’obrirà a tothom

Després de mesos d’espera, els infants, però també els no tan infants, han estrenat aquest cap de setmana el nou skatepark -pista de patinatge- de l’Escola Elisenda de Montcada. La pista es troba al pati, de manera que entre setmana els nens i nenes podran practicar amb el seu monopatí o patinet a l’hora d’esbarjo. Compten amb el suport d’un dels mestres, expert skater.

I dissabtes, el pati s’obre perquè el veïnat de Ciutat Meridiana, Torre Baró i qui vulgui en pugui gaudir també. L’horari serà de 10 a 14 h, i de forma gratuïta.

L’estrena d’aquest element se situa en el marc del Transformem els Patis, el projecte del Consorci d’Educació que busca donar als patis de les escoles noves funcions i possibilitats, com a alternativa als partits de futbol. A més, també ha comptat amb el suport del Pla de Barris.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies