Dimecres, febrer 28, 2024
CulturaNou Barris

35.000 persones es van apropar a veure la Cavalcada de Reis de Nou Barris

L’espectacle “La família del rei Baltasar” va aplegar 1.500 espectadors i el Campament Reial bat rècord amb 11.550 visitants

Districte de Nou Barris fa un bon balanç de les activitats nadalenques estelars del districte. Tot i la pluja, 35.000 persones, segons l’organització, es van apropar a algun dels punts del recorregut de la cavalcada, per saludar a Melcior, Gaspar i Baltasar.

D’altra banda, el Campament Reial va tornar a ser un gran pol d’atracció per a petits i grans, i ha tornat a batre el seu propi rècord i va rebre en total, durant els tres dies, unes 11.550 persones.

També es fa bon balanç d’un acte que s’ha estrenat aquest any: l’espectacle “La família del Rei Baltasar”. Al llarg de les tres tardes es van comptabilitzar 1.500 persones en un espectacle que va barrejar llum, foc, dansa, titelles gegants i tecnologia. Tot per conéixer de prop les arrels africanes d’un dels reis preferits dels barcelonins. En podeu veure un resum en el vídeo del canal Youtube del Districte de Nou Barris:

 

La resta d’activitats també tenen un balanç positiu. La primera edició del Parc de Nadal de Nou Barris, que va tenir lloc a la plaça Garrigó, va reunir centenars de persones en les diverses zones preparades, la de tallers participatius, la de jocs lúdics i educatius i l’espai d’actuacions en directe. Molts noubarriencs van optar també per assistir als concert al carrer del Sons de Nadal, de l’Òpera Nou Barris, o de la cercavila L’esperit de Nadal, que el 16 de desembre van seguir unes 600 persones.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies