Dimecres, febrer 28, 2024
SocietatVilapicina i la Torre Llobeta

El nou eix comercial Fabra Virrei celebra la fusió aquest dissabte amb una festa

Els comerços del passeig de Fabra i Puig i de l’entorn de Virrei Amat s’han unit per sumar esforços en la promoció i difusió de les botigues de proximitat

Demà dissabte la plaça del Virrei Amat acull tota una jornada de festa, de 11 h del matí a 21 h que servirà per presentar oficialment el nou Eix Fabra Virrei, l’entitat que neix de la fusió de la Unió de Comerciants del Pg. Fabra i Puig “Eix Fabra Centre” i l’Associació de
Comerciants Entorn Virrei. Les dues entitats han treballat els darrers dos mesos per fer realitat aquesta fusió i sumar esforços a l’hora de potenciar el comerç de proximitat a Nou Barris Sud. Juntes han estrenat nom i logotip.

De fet, l’eix Fabra Centre, una de les associacions comercials més antigues de la ciutat, del 1978, va ser escollit l’any2021 per participar en el projecte Dissenyem comerç, una iniciativa de la Regidoria de Turisme i Indústries Creatives juntament amb la Regidoria de Comerç. El projecte els va oferir la possibilitat de renovar la imatge gràfica de l’entitat, com el logo i tots els elements identificatius de l’Eix. Durant el procés, però, es van aturar màquines fins que la unió dels dos eixos es va acordar i aprovar per les respectives assemblees.

Dissabte es presentarà al veïnat i clientela aquest logotip i tots els objectius per al futur. Serà a les 12.30h, el moment dels parlaments en què hi participaran els presidents dels dos eixos, el regidor de Nou Barris, Xavier Marcé, la regidora de Comerç Raquel Gil, i un representant de l’equip creatiu.

Abans i després podreu trobar una fira de comerç, una zona de restauració i espai per a tallers i jocs infantils, a més de tot d’actuacions musicals que s’allargaran fins a l’hora del tancament de les botigues.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies