Dimecres, febrer 28, 2024
La GuineuetaNou BarrisUrbanisme

Acaben dues obres de millora als interiors de la Guineueta

Les actuacions han consistit bàsicament en la renovació del paviment, mobiliari i escocells

Nou Barris ha acabat dues intervencions a la Guineueta. D’una banda, s’ha treballat a l’interior d’illa del carrer de l’Isard amb la rambla del Caçador, el carrer de la Gasela i el passeig de Valldaura. Les obres van començar a l’octubre, i han renovat el paviment i els escocells. També se n’ha retirat tot el mobiliari existent per renovar-lo o rehabilitar-lo. Al mateix temps, s’han renovat els escocells i les tapes de pous de registre de clavegueram, així com les reixes d’embornals existents. Finalment, s’han col·locat els bancs i s’han substituït les columnes d’enllumenat en mal estat.

L’altra actuació es va fer abans en un altre interior d’illa, en concret en l’espai comprès entre el carrer de l’Isard amb la rambla del Caçador, el passeig de Valldaura i el carrer de l’Esquirol Volador. Aquí, els treballs van començar l’abril i van incloure la millora del paviment i dels escocells, la renovació del mobiliari urbà i la rehabilitació de la plataforma de fusta situada a la part central de l’espai. També es van actualitzar les tapes dels pous de registre del clavegueram i de les reixes d’embornals, i es van instal·lar noves unitats de papereres.

Queda pendent, però, una quarta fase de millora d’interiors que des de fa temps l’AV de la Guineueta demana. Aquesta fase agrupa els interiors del carrer de la Gasela, la rambla del Caçador i la via Favència. El veïns denuncien que cal resoldre problemes com ara la manca d’ascensors, problemes amb la xarxa elèctrica i l’enllumenat, i arreglar els jardins a tocar dels edificis que generen humitats, entre d’altres. Per aquest motiu demanen un pla específic per al barri que permeti finalitzar la reforma de tots els interiors.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies