Dimecres, febrer 28, 2024
Can PegueraNou BarrisSocietat

Cinc dies sense servei a internet a Can Peguera per un robatori de cable

L’incident es va produir el cap de setmana i els operaris no van poder iniciar els treballs de substitució fins dilluns a la tarda

Un centenar de famílies del barri de Can Peguera han estat cinc dies sense servei d’internet a casa per un robatori d’uns 30 metres de cable aeri al carrer de Vila-seca. La indicència vas afectar també al Casal de Gent Gran de Can Peguera. Ha estat un problema greu perquè al barri hi viu molta gent gran i moltes persones necessiten tenir connectat el servei de teleasistència.

Després de diverses trucades i reclamacions per part dels afectats i de l’AV de Can Peguera a les companyies, els operaris van desplaçar-se dilluns passat a iniciar les tasques de substitució del cablejat substret.  I han estat treballant fins dimecres al migdia.

Fa temps que els veïns de Can Peguera demanen que es soterri el cablejat aeri al barri, entre d’altres millores urbanístiques. L’AV de Can Peguera espera que amb la futura rehabilitació integral del conjunt de casetes d’aquest barri s’aconsegueixi també millorar les instal·lacions de cables als carrer.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies