Dimecres, febrer 28, 2024
Nou BarrisSocietat

Instal·lades plaques fotovoltaiques a la Seu del Districte i als apartaments tutelats Pau Casals

Les actuacions s’emmarquen en el Programa d’impuls a la generació d’energia solar a Barcelona

La Seu del Districte de Nou Barris i els apartaments tutelats Pau Casals ja disposen de plaques fotovoltaiques. Totes dues actuacions s’emmarquen en el Programa d’impuls a la generació d’energia solar a Barcelona, que té com a objectius reduir l’impacte ambiental derivat del consum i la generació d’energia, garantir els subministraments bàsics a la ciutadania, i augmentar l’autonomia energètica de la ciutat.

Als apartaments tutelats, les plaques instal·lades permetran generar més de 43.000 kilowatts l’any, el que equival al consum anual de 19 llars, i suposa, a més, un estalvi de 15,5 tones de CO2 l’any. En el cas de la Seu del Districte, la instal·lació generarà 26.000 kilowatts cada any, o el que és el mateix, el subministrament d’11 llars en aquest període, i així s’evita el consum de més de 9,3 tones de CO2 l’any.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies