Dimecres, febrer 28, 2024
El Turó de la PeiraNou Barris

Festes de Santa Eulàlia a la plaça de Can Basté

La Colla Gegantera de Nou Barris organitza una cercavila pels voltants  de la plaça i un espectacle que repassa la història del barri

Com cada any el 12 de febrer els castells tornaran a tocar el cel de Barcelona, els diables ompliran de foc la ciutat i els bastons picaran més fort que mai en honor a la copatrona de la ciutat, Santa Eulàlia. Dies abans, aquest 3 de febrer, a la plaça Can Basté ja hi ha organitzada una festa. La Colla Gegantera de Nou Barris prepara una cercavila pels voltants  de la plaça i un espectacle didàctic en format d’auca per repassar la història del barri.

Festes de Santa Eulàlia a Can Basté:

  • 17 h Inici de la cercavila
  •  18 h Espectacle “Santa Eulàlia de Vilapicina, el barri oblidat”, a càrrec de la Colla Gegantera de Nou Barris. Gira al voltant de la història de l’antic poblet de Santa Eulàlia, des de l’època romana fins a l’actualitat. Es representaran moments destacats de la història de Santa Eulàlia de Vilapicina i els elements de cultura popular seran els encarregats de plasmar-ho mitjançant la música i la dansa.
  • 19 h Repic de campanes al santuari, ofrena a Santa Eulàlia i fi de festa

Organitzen: Colla Gegantera de Nou Barris, Centre Cívic Can Basté, plaça de Can Basté.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies