Dimecres, febrer 28, 2024
Nou BarrisSocietat

Els Bombers de Barcelona visiten els mercats de Nou Barris

El vehicle pedagògic PREvenim! explicarà com evitar els incendis domèstics i què cal fer en cas que se’n produeixi un

El cos de Bombers de Barcelona visitarà per tercer any consecutiu els Mercats de Barcelona per explicar com prevenir els incendis domèstics i donar consells sobre què cal fer en cas que se’n produeixi un. En el vehicle PREvenim! es podrà trobar una televisió, un equip amb els estris necessaris per fer la pràctica d’apagar un foc, una maqueta de metacrilat per visualitzar el comportament del fum en un edifici, les eines més habituals que porten els vehicles per atendre serveis d’incendis i salvament, i altres materials com un ordinador i un projector per poder explicar i visualitzar vídeos de prevenció.

El vehicle pedagògic dels bombers és un vehicle bomba contra incendis que ja havia arribat al final de la seva vida útil en el servei actiu i s’ha adequat com a aula sobre rodes. Els Bombers de Barcelona treballen en la promoció, difusió i conscienciació en la cultura de l’autoprotecció entre la ciutadania en general (especialment entre les persones de major vulnerabilitat), i amb els infants, a través d’accions a les escoles.

Durant l’any 2024, el vehicle PREvenim! visitarà tots els mercats alimentaris de la ciutat de Barcelona. Aquest és el calendari per a Nou Barris, després de la primera visita el passat 2 de febrer al Mercat de la Guineueta:

  • Divendres, 9 febrer. Mercat de la Trinitat Nova
  • Divendres, 16 febrer. Mercat de Montserrat
  • Divendres, 3 maig. Mercat de Canyelles
  • Divendres, 19 juliol. Mercat de Ciutat Meridiana
  • Divendres, 6 setembre. Antic Mercat de Núria
  • Divendres, 22 novembre: Mercat de la Mercè

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies