Dimecres, febrer 28, 2024
El Turó de la PeiraNou Barris

El CAP Turó de Nou Barris recupera l’assistència d’una infermera pediàtrica

A partir del 12 de febrer atendrà tots els dies de la setmana en torn de matí o torn de tarda, en funció de la demanda

El Centre d’Atenció Primària Turó tornarà a tenir servei d’infermeria pediàtrica, amb l’assistència d’una infermera pediàtrica que atendrà tots els dies de la setmana en torn de matí o torn de tarda, en funció de la demanda. Es tracta d’un servei vinculat a l’Equip Territorial d’Atenció Pediàtrica de Rio de Janeiro. Des de l’any 2020 la població de referència del CAP Turó s’havia de desplaçar fins al CAP Rio de Janeiro per rebre atenció pediàtrica, un recorregut complicat de fer amb població infantil.

En aquest sentit, a partir del 12 de febrer es desplaçarà una infermera pediàtrica que forma part de l’ETAP Rio de Janeiro fins al CAP Turó, amb la intenció d’afavorir una atenció sanitària de  qualitat i proximitat a la població pediàtrica corresponents a les famílies residents als barris del Turó de la Peira i de Vilapicina i la Torre Llobeta.

Aquesta infermera farà visites sobretot relacionades amb la promoció i la prevenció de la salut, com per exemple revisions autònomes, vacunacions o atenció de dubtes sobre alimentació i visites de seguiment d’infermeria. A més, s’oferiran activitats comunitàries dins de la cartera de serveis com poden ser consultes de lactància, cursos de preparació al part o bé revisions i visites odontològiques infantils, entre d’altres.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies