Diumenge, abril 14, 2024
La ProsperitatSocietat

Demanen més temps per Date una Huerta i traslladar-lo al lloc on són els barracons del casal de joves

Una vintena d’entitats de la Prosperitat proposa en una carta dirigida a Districte de Nou Barris que compri el solar ocupat i el destini a pisos socials

Des de l’1 de gener el col·lectiu de l’hort-jardí Date una Huerta tornen a ser ocupes, ja que l’acord de cessió d’ús que el fons immobiliari va signar amb l’Ajuntament (després de set intents de desnonament) va caducar el 31 de desembre i l’empresa ha rebutjat renovar-lo. Així les coses, districte de Nou Barris va fer un requeriment a l’AV Prosperitat (que exerceix com a responsable ja que va signar el conveni amb l’Ajuntament) perquè abandonessin el solar del carrer de Joaquim Valls. Després d’assemblees i rumiar-s’ho, la resposta veïnal ha estat una carta amb tres peticions.

La primera, que Districte negociï una moratòria que doni més temps a Date una Huerta per preparar el trasllat de l’espai. A on? és el segon punt: al solar que deixaran els barracons del Casal de Joves de la Prosperitat un cop els retirin, ja buits i iniciada l’activitat juvenil al nou casal. El tercer punt és que l’Ajuntament obri una via per comprar el solar i hi faci pisos socials, evitant així, la construcció de pisos de luxe.

https://twitter.com/prosperistan/status/1759921528840274334

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies