Dissabte, abril 13, 2024
PortaSocietat

L’AV Porta perd un dels lluitadors del barri, Josep Berenguer

Berenguer també havia estat molt lligat al Centre Recreatiu Club de Petanca Alcúdia 

L’AV Porta ha comunicat la mort d’un dels seus veïns més implicats amb el barri, en Josep Berenguer. Era habitual veure’l a les assemblees i manifestacions del barri, com ara les dels horts de la Maladeta, o bé en reivindicacions com les que demanaven que l’antic camp de futbol de la Damm es convertís en equipaments per al barri, entre moltes altres lluites, però també en festes de Porta.

A més d’aquesta vessant més reivindicativa i veïnal, Berenguer va ser també el soci número 1 i un dels fundadors del Centre Recreatiu de Petanca Alcúdia. Tot i això, al 2014 ens va explicar que havia tocat ben poc les boles de petanca: “He jugat només una vegada en un torneig d’aquest que fan de botifarrada. I la primera partida em van acomiadar perquè no en tenia ni idea”. I és que per a ell el més important era aquell punt de trobada que havien construït un grup de veïns l’any 1979.

Els companys de l’AV Porta el descriuen com “amable, negociador, coneixedor del barri i la seva gent”. Des de NouBarrisNet recordem també la seva alegria, optimisme i sobretot la seva força. Des d’aquí enviem una abraçada a la família, amics i AV Porta.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies