Diumenge, abril 14, 2024
La Trinitat NovaVerdum

La Sindicatura de Greuges visitarà Verdum i la Trinitat Nova. Quan, on i com apuntar-shi?

Seran els dies 7 i 11 respectivament i en tots dos casos es recomana sol·licitar cita prèvia 

La Sindicatura de Greuges de Barcelona és una institució que vetlla per la defensa dels drets fonamentals i les llibertats públiques de la ciutadania. Es tracta d’un equip encapçalat actualment per David Bondia, que supervisa l’actuació de l’administració municipal i dels serveis públics que en depenen. És a dir, si alguna persona no està d’acord amb alguna actuació de l’Ajuntament o té alguna inquietud o queixa, pot adreçar-se al síndic. Aquest estudiarà el cas de forma independent.  Un cop conclosa la investigació, comunica la resolució a les parts implicades. No té un poder coercitiu, però sí

Habitualment es troba a la Ronda Sant Pau, 45, però també es desplaça als barris de la ciutat per recollir queixes i problemes dels diversos veïnats. La setmana vinent serà a Nou Barris dos dies. El dia 7, al Casal de Barri Verdun, de 9.30 a 14 h i de 16 a 17.30 h. I a la Trinitat Nova, el dilluns 11 de març, a partir de les 18 h al Casal de Barri Trinitat Nova

Per poder-hi assistir, es recomana sol·licitar cita prèvia mitjançant el telèfon 93 413 29 00 i assegurar-se així la visita. En cas contrari, hi ha el risc que estigui tot l’horari complet.

En tot cas, també existeix la possibilitat de fer arribar una queixa a través del web de la sindicatura.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies