Dissabte, abril 13, 2024
CulturaNou Barris

(VÍDEO) Fabra i Puig, el gran eix llibreter de Nou Barris

Al passeig o al seu voltant es concentren el major nombre de llibreries del districte

Als darrers anys han anat tancant llibreries o papereries amb venda de llibres en molts barris, com ara a la Prosperitat o Verdum. En canvi, al passeig de Fabra i Puig i carrers propers la tendència ha estat la inversa. Ara mateix hi ha quatre llibreries, ben diferents cadascuna: la cooperativa Abacus (pg Fabra i Puig, 196), la Santos Ochoa (Fabra i Puig, 165),  la Font de Mimir (carrer de Costa i Cuxart, 5) i la darrera en obrir, la llibreria LGBTI i transfeminista Acció Perifèrica (carrer de Francesc de Bolòs, 28). Ens hi hem apropat i el resultat és aquest vídeo:

 

Els llibreters entrevistats, així com els usuaris que han participat en la nostra enquesta a Instagram han arribat a la mateixa conclusió: aposten per un Sant Jordi més present i més fort a Nou Barris, en lloc de baixar al centre.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies