Dissabte, abril 13, 2024
Audiència pública i PlenariNou Barris

El Ple aprova premiar amb la Medalla d’Honor de la Ciutat a la Pastisseria Roquetas i el CD Torre Baró

Govern i oposició van lloar la tradició del comerç de proximitat, i el coratge i perseverança del club de persones amb diversitat funcional

Les sis hores del plenari de dilluns va donar per a molts titulars, entre ells, les dues candidatures que rebran la Medalla d’Honor de la Ciutat aquest any per part del districte  Nou Barris. Enguany s’han triat per unanimitat, cosa que va voler posar en valor el regidor de Nou Barris, Xavier Marcé i són la Pastisseria Roquetas i el Club Deportivo Torre Baró.

La Pastisseria Roquetes, situada tot i el nom al carrer de Joaquim Valls de la Prosperitat, va ser destacada per la seva tradició com a comerç de proximitat. Representants dels diversos partits van lloar la qualitat dels seus productes i l’arrelament al barri, havent-se convertit en un referent dolç, especialment per als més matiners. A més, es va apuntar també la seva relació i suport al Muntanyesa.

Per la seva banda, el Club Deportivo Torre Baró va néixer al 1992 i està format per equips de nois i noies amb diversitat funcional física i intel·lectual. En tot aquest temps han hagut de superar situacions molt complicades i crisis, sobretot per la manca de recursos, però sempre han amantingut un gran nivell competitiu. De fet, el representant del club que va assistir a la sessió del Consell Plenari aquest dilluns va presumir que, malgrat tot, els darrers sis anys han estat quatre cops campions de Catalunya. Els elogis dels partits cap al club van anar dirigits cap a la generositat i esforç d’una tasca social i esportiva que van qualificar “d’espectacular”.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies