Dissabte, abril 13, 2024
ParticipacióVallbona

Consell de Barri a Vallbona aquest dilluns amb les novetats a l’entorn del Rec Comtal

També es parlarà sobre neteja i mobilitat, entre altres temes i preguntes del veïnat

El Consell de Barri de Vallbona és l’únic que s’ha mantingut al calendari després de la convocatòria d’eleccions a la Generalitat per al proper mes de maig. La resta han estat ajornats fins al juny. La sessió començarà a les 18h al Casal de Barri de Vallbona en un format, a diferència de la resta de ciutat, només presencial.

Entre els punts de l’ordre del dia hi destaca el que tractarà les actuacions a l’entorn del Rec Comtal. Fa referència a les obres per condicionar un passeig amable paral·lel al cabal del rec entre Vallbona i Sant Andreu. A més, també es renaturalitzaria el Rec Comtal per afavorir-hi la biodiversitat.

Altres punts de l’ordre del dia permetran debatre i intercanviar punts de vista sobre la neteja (amb la nova contracta de neteja i el Pla Endreça) i la mobilitat (on els busos a demanda continuaran centrant el debat).

Ordre del dia:

1.    Validació de les propostes presentades per a la vicepresidència i la comissió de seguiment del Consell de Barri

2.    Actuacions de neteja

3.    Actuacions a l’entorn del Rec Comtal (dotació Next Generation)

4.    Mobilitat

5.    Torn obert de paraules

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies