Diumenge, abril 14, 2024
Audiència pública i PlenariParticipació

Dimarts d’Audiència Pública de Nou Barris

La sessió comença a les 18h a la sala de plens de Districte i es pot seguir en directe per internet

La primera Audiència Pública de l’any ja és aquí. La sessió comença a les 18h a la sala de plens de la Seu del Districte, i en cas que no pogueu anar-hi, també podeu seguir-la (participar-hi en línia ja no és possible) a través del senyal en directe que ofereix l’Ajuntament.

A la sessió, el regidor del Districte, Xavier Marcé, i el seu equip de govern del Districte respondrà les preguntes o peticions pendents del darrer plenari, i acte seguit s’obrirà el torn de paraules per al públic assistent.

De moment si fem cas als missatges escrits a través de la plataforma del Decidim, es preguntarà al govern per la situació dels carrils bici dels carrers de Piferrer i d’Arnau d’Oms que encara són sobre les voreres i que, diuen, són perillosos per als vianants. LA mateixa qüestió que porten des de la Guineueta en relació al carril bici del passeig de Valldaura. A més, també demanen detalls del calendari i situació de la reurbanització de la fase 4 i altres temes pendents al barri, com la instal·lació d’ascensors, entre altres.

Des del Turó de la Peira, l’associació Enriquezarte reclama ajuda per evitar que els precintin el casal, arran de problemes amb les llicències d’activitats.

I un altre veí  del Turó de la Peira reivindica dignificar el passatge del Nil.

A partir d’aquí, els temes els posaran els veïns i veïnes que assisteixin a l’Audiència Pública.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies