Dissabte, abril 13, 2024
Esports

Els camps de futbol de la Guineueta i el Turó de la Peira renovaran la gespa artificial a l’estiu

S’hi instal·larà una nova gespa d’última generació, que compleix la normativa europea sobre la reducció de microplàstisc

Enguany dos camps de futbol de Nou Barris han entrat al pla de renovació de la gespa artificial de l’Institut Barcelona Esports (IBE). Un és el del Turó de la Peira, i l’altre el de l’Escola Esportiva Guineueta, un club que fa anys que reclamava aquesta renovació del terreny de joc, i és que amb el pas del temps i el desgast per l’ús, el ferm havia cedit en algunes zones del camp i s’hi podien veure alguns sots. En el cas de la Guineueta, la gespa artificial es va posar fa 14 anys. El Turó de la Peira, per la seva banda, la va estrenar al 2011.

En tots dos casos es preveu arrencar les obres al juny, un cop acabin les competicions i la gespa artificial que es posarà aquí i a altres dos camps de futbol de la ciutat tindrà “tecnologia d’última generació i materials més sostenibles”, d’acord amb la normativa europea actual en relació a la reducció de microplàstics. L’IBE destinarà 1,6 milions d’euros en la renovació d’aquests quatre terrenys de joc.

A banda de reduir els microplàstics, aquesta gespa artificial, de durabilitat certificada, està dissenyada per oferir un rendiment esportiu òptim, a la vegada que garanteix la seguretat dels jugadors i jugadores. A més, és més sostenible perquè no necessita cautxú SBR per al manteniment, de manera que se’n redueix l’impacte ambiental.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies